Praktijkinformatie

De praktijk is elke werkdag geopend van 8.00 tot 17.00 uur.

Tussen 12.30 en 13.00 uur is de praktijk gesloten i.v.m. lunch en overleg. Voor spoedgevallen mag u altijd aanbellen.

Het spreekuur is volgens afspraak.

Over de praktijk

Welkom op de site van Huisartsenpraktijk Kolenberg

 

Hoe maak ik een afspraak met de huisarts of de praktijkondersteuner tijdens de coronacrisis?

In verband met het coronavirus nemen wij maatregelen om verspreiding van het virus te voorkomen.

Onze spreekuren vinden zoveel mogelijk op afstand plaats, bijvoorbeeld telefonisch, beeldbellen, of via de computer (e-consult).

Een afspraak op de praktijk maken we alleen als het echt nodig is. Zo nodig doen wij ook visites thuis.

Wilt u een afspraak met de huisarts of praktijkondersteuner? Kom dan niet zomaar naar de praktijk maar bel ons eerst om te overleggen!
.
Nieuwe website

.
De overstap naar deze nieuwe website heeft zowel voor u als voor ons een aantal praktische voordelen. Het zal even tijd kosten om eraan te wennen. We doen ons best om dit goed te laten verlopen. U kunt bij de assistente na het tonen van uw legitimatie inloggegevens krijgen voor het portaal van de website. U kunt dan online afspraken maken, chronische medicatie bestellen,  een e-consult aan vragen en sommige uitslagen, als dat met de arts afgesproken is,  in “mijn kluis” zien.

.
Opleidingspraktijk
.
We vinden het leuk en belangrijk om mee te werken aan de opleiding van weer nieuwe doktersassistenten en huisartsen. U zult daarom weleens een nieuw gezicht tegen komen in de praktijk.
.
Celeste Swen heeft met succes haar opleiding tot huisarts afgerond.

Vanaf 2 maart werkt huisarts in opleiding Sacha Kovalev bij ons in de praktijk, zij zal haar laatste opleidingsjaar bij ons zijn.

Vanaf 18 september is Meral Celiker 2 dagen in de week bij ons i.v.m. haar stage voor doktersassistente.

.

Herhaalmedicatie

Een herhaalrecept kunt u op verschillende manieren aanvragen:
.
Via de WebApp op deze site. Daarvoor moet U zich eerst eenmalig registreren bij de assistente. Neem hiervoor contact op met de praktijk.
.
Of u belt de praktijklijn (020-3034750) en kiest optie 2: u wordt dan verbonden met de receptenlijn. Hierop kunt u 24 uur per dag uw herhaalrecepten inspreken. U noemt uw naam, geboortedatum, de medicijnnaam en de sterkte en dosering en de apotheek waar u uw medicijn op wil halen. Ivm mogelijke vragen is het ook prettig als u een telefoonnummer noemt waarop we u kunnen bereiken. De medicijnen zijn in principe de volgende werkdag na 16.00 u op te halen bij de apotheek. Als de medicijnen bezorgd moeten worden, vermeld dit expliciet.
.
Tenslotte kunt u ook de assistente bellen op de praktijklijn (020-3034750) en met haar uw herhaalmedicatie regelen.

Avond-, nacht- en weekenddienst

De waarneming ‘s avonds, ‘s nachts en in het weekend gebeurt door de Huisartsenpost, die naast de Eerste Hulp van het OLVG-West zit.
.
Iedere werkdag na 17.00 u en op zaterdag, zon- en feestdagen is de Huisartspost geopend. Voor de planning wordt u verzocht eerst te bellen voor een afspraak. Zorg dan dat U uw verzekeringsgegevens bij de hand hebt.
Telefoonnummer: 088-0030600
.
Het adres van de Huisartsenpost is:
Huisartsenpost Amsterdam-West (op het terrein van het OLVG-West, naast de Eerste Hulp)
Jan Tooropstraat 164
1061 AE Amsterdam

Inschrijven als nieuwe patiënt

De praktijk is open voor nieuwe patiënten die wonen in ons verzorgingsgebied, dat zijn de postcodes:

1053 tot de Bilderdijkstraat, 1054 tot de Overtoom/1e C.Huygensstraat,

1056, 1057 en 1058

U kunt telefonisch contact opnemen met de assistente als u zich wil inschrijven.

 

.

Uitslagen

Voor uitslagen van laboratoriumonderzoeken en röntgenfoto’s het liefst voor 12:00 uur bellen.

Bereikbaarheid

De praktijk is bereikbaar met tram 17 en 7, bus 15, 18 en 247, uitstappen bij de halte Postjesweg of Willem Schoutenstraat. Vanaf de kruising met de Postjesweg is de afstand +/- 50 meter. Voor meer informatie kunt op de kaart kijken

Whitebox

Onze praktijk is aangesloten op de zgn Whitebox. Hiermee kunnen huisartsen op de huisartsenpost de belangrijkste gegevens uit uw patientendossier inzien. Dit systeem is veiliger dan het veelbesproken LSP, waarbij veel meer zorgverleners toegang hebben tot een veel groter deel van het dossier. Wij vinden dit een goede manier om de zorg voor patienten met chronische ziekten te verbeteren zonder dat hun privacy onnodig geschonden wordt. Deze inzage zal alleen plaatsvinden nadat u hiervoor toestemming hebt gegeven.
.
Voor meer informatie: Whitebox

Call Now Button
Translate »