Praktijkinformatie

De praktijk is elke werkdag geopend van 8.00 tot 17.00 uur.

Tussen 12.30 en 13.00 uur is de praktijk gesloten i.v.m. lunch en overleg. Voor spoedgevallen mag u altijd aanbellen.

Het spreekuur is volgens afspraak.

Over de praktijk

Naar de huisarts in Corona-tijden.

 

Belangrijkste boodschap: Wacht niet langer als u zich zorgen maakt over uw gezondheid. Bel ons! Dan kijken we samen wat we voor u kunnen doen.

We gaan de huisartsenzorg langzaam weer uitbreiden en houden ons daarbij aan de adviezen van het RIVM.

Wij houden dus rekening met de anderhalve meter afstand die we tot elkaar moeten houden.

Daarom zullen wij u zoveel mogelijk telefonisch, via beeldbellen, of e-consulten proberen te helpen.

Mocht een lichamelijk onderzoek nodig zijn dan zullen we een afspraak inplannen op het spreekuur op de praktijk. Hierbij zorgen we ervoor dat er niet teveel mensen tegelijkertijd in de praktijk aanwezig zijn. Daarom houden we de deur op slot en moet u aanbellen.

Er mogen niet meer dan drie mensen tegelijk in de wachtruimte zijn. Eventueel vragen wij u dus om buiten te wachten of een blokje om te gaan.

Kom zoveel mogelijk alléén naar het spreekuur.

Kom niet zonder afspraak naar de praktijk. Probeer altijd eerst te bellen.

Het is nog niet mogelijk om online een afspraak in te plannen.
.
Nieuwe website

.
De overstap naar deze nieuwe website heeft zowel voor u als voor ons een aantal praktische voordelen. Het zal even tijd kosten om eraan te wennen. We doen ons best om dit goed te laten verlopen. U kunt bij de assistente na het tonen van uw legitimatie inloggegevens krijgen voor het portaal van de website. U kunt dan online afspraken maken, chronische medicatie bestellen,  een e-consult aan vragen en sommige uitslagen, als dat met de arts afgesproken is,  in “mijn kluis” zien.

.
Opleidingspraktijk
.
We vinden het leuk en belangrijk om mee te werken aan de opleiding van weer nieuwe doktersassistenten en huisartsen. U zult daarom weleens een nieuw gezicht tegen komen in de praktijk.

Vanaf 2 maart 2020 werkt huisarts in opleiding Sasha Kovalev bij ons in de praktijk, zij zal haar laatste opleidingsjaar bij ons zijn.

In januari 2021 start een nieuwe stagiaire doktersassistente. Haar naam is Chims El Guenche en zij zal ongeveer een half jaar bij ons zijn tot haar afstuderen.

 

.

Herhaalmedicatie

Een herhaalrecept kunt u op verschillende manieren aanvragen:
.
Via de WebApp op deze site. Daarvoor moet U zich eerst eenmalig registreren bij de assistente. (met legitimatie aan de balie)
.
Of u belt de praktijklijn (020-3034750) en kiest optie 2: u wordt dan verbonden met de receptenlijn. Hierop kunt u 24 uur per dag uw herhaalrecepten inspreken. U noemt uw naam, geboortedatum, de medicijnnaam en de sterkte en dosering en de apotheek waar u uw medicijn op wil halen. Ivm mogelijke vragen is het ook prettig als u een telefoonnummer noemt waarop we u kunnen bereiken. De medicijnen zijn in principe de volgende werkdag na 16.00 u op te halen bij de apotheek. Als de medicijnen bezorgd moeten worden, vermeld dit expliciet.
.
Tenslotte kunt u ook de assistente bellen op de praktijklijn (020-3034750) en met haar uw herhaalmedicatie regelen.

Avond-, nacht- en weekenddienst

De waarneming ‘s avonds, ‘s nachts en in het weekend gebeurt door de Huisartsenpost, die naast de Eerste Hulp van het OLVG-West zit.
.
Iedere werkdag na 17.00 u en op zaterdag, zon- en feestdagen is de Huisartspost geopend. Voor de planning wordt u verzocht eerst te bellen voor een afspraak. Zorg dan dat U uw verzekeringsgegevens bij de hand hebt.
Telefoonnummer: 088-0030600
.
Het adres van de Huisartsenpost is:
Huisartsenpost Amsterdam-West (op het terrein van het OLVG-West, naast de Eerste Hulp)
Jan Tooropstraat 164
1061 AE Amsterdam

Inschrijven als nieuwe patiënt

Ons verzorgingsgebied betreft de postcodes:

1053 tot de Bilderdijkstraat, 1054 tot de Overtoom/1e C.Huygensstraat,

1056, 1057 en 1058

Momenteel is de praktijk gesloten voor nieuwe patiënten. Partners, kinderen en huisgenoten van al ingeschreven patiënten kunnen zich nog wel aanmelden. Neem dan telefonisch contact op met de praktijkassistente.

 

.

Uitslagen

Voor uitslagen van laboratoriumonderzoeken en röntgenfoto’s het liefst voor 12:00 uur bellen. U kunt uw uitslagen ook zelf inzien via de Web-App op deze site. Daarvoor moet U zich eerst eenmalig registreren bij de assistente. (met legitimatie aan de balie)

Bereikbaarheid

De praktijk is bereikbaar met tram 17 en 7, bus 15, 18 en 247, uitstappen bij de halte Postjesweg of Willem Schoutenstraat. Vanaf de kruising met de Postjesweg is de afstand +/- 50 meter. Voor meer informatie kunt op de kaart kijken

Whitebox

Onze praktijk is aangesloten op de zgn Whitebox. Hiermee kunnen huisartsen op de huisartsenpost de belangrijkste gegevens uit uw patientendossier inzien. Dit systeem is veiliger dan het veelbesproken LSP, waarbij veel meer zorgverleners toegang hebben tot een veel groter deel van het dossier. Wij vinden dit een goede manier om de zorg voor patienten met chronische ziekten te verbeteren zonder dat hun privacy onnodig geschonden wordt. Deze inzage zal alleen plaatsvinden nadat u hiervoor toestemming hebt gegeven.
.
Voor meer informatie: Whitebox

Call Now Button
Translate »