Praktijkinformatie

Huisarts Kolenberg Amsterdam

De praktijk is elke werkdag geopend van 8.00 tot 17.00 uur.

Tussen 12.30 en 13.00 uur is de praktijk gesloten i.v.m. lunch en overleg. Voor spoedgevallen mag u altijd aanbellen.

Het spreekuur is volgens afspraak.

Over de praktijk

.

Herhaalmedicatie

Een herhaalrecept kunt u op verschillende manieren aanvragen:
.
Via de het patiëntenportaal op deze site. Daarvoor moet U zich eerst eenmalig registreren bij de assistente. (met legitimatie aan de balie)
.
Of u belt de praktijklijn (020-3034750) en kiest optie 2: u wordt dan verbonden met de herhaalreceptenlijn. Hierop kunt u 24 uur per dag uw herhaalrecepten inspreken. U noemt uw naam, geboortedatum, de medicijnnaam en de sterkte en dosering en de apotheek waar u uw medicijn op wil halen. I.v.m. mogelijke vragen is het ook prettig als u een telefoonnummer noemt waarop we u kunnen bereiken. De medicijnen zijn in principe de volgende werkdag na 16.00 u op te halen bij de apotheek. Als de medicijnen bezorgd moeten worden, vermeld dit expliciet.
.
Tenslotte kunt u ook de assistente bellen op de praktijklijn (020-3034750, optie 3) en met haar uw herhaalmedicatie regelen.

Avond-, nacht- en weekenddienst

De waarneming ‘s avonds, ‘s nachts en in het weekend gebeurt door de Huisartsenpost, die naast de Eerste Hulp van het OLVG-West zit.
.
Iedere werkdag na 17.00 u en op zaterdag, zon- en feestdagen is de Huisartspost geopend. Voor de planning wordt u verzocht eerst te bellen voor een afspraak. Zorg dan dat U uw verzekeringsgegevens bij de hand hebt. Deze waarneming is alleen bedoeld voor dringende problemen die niet kunnen wachten tot de volgende werkdag.
Telefoonnummer: 088-0030600
.
Het adres van de Huisartsenpost is:
Huisartsenpost Amsterdam-West (op het terrein van het OLVG-West, naast de Eerste Hulp)
Jan Tooropstraat 164
1061 AE Amsterdam

Inschrijven als nieuwe patiënt

Ons verzorgingsgebied betreft de postcodes:

1053 tot de Bilderdijkstraat, 1054 tot de Overtoom/1e C.Huygensstraat,

1056, 1057 en 1058

We zijn momenteel gesloten voor nieuwe patiënten, partners en/of kinderen van patiënten die al ingeschreven zijn kunnen zich nog wel aanmelden.

 

.

Uitslagen

Voor uitslagen van laboratoriumonderzoeken en röntgenfoto’s het liefst voor 12:00 uur bellen. U kunt uw uitslagen ook zelf inzien via het patiëntenportaal op deze site. Daarvoor moet U zich eerst eenmalig registreren bij de assistente. (met legitimatie aan de balie)

Bereikbaarheid

De praktijk is bereikbaar met tram 17 en 7, bus 15, 18 en 247, uitstappen bij de halte Postjesweg of Willem Schoutenstraat. Vanaf de kruising met de Postjesweg is de afstand +/- 50 meter. Voor meer informatie kunt op de kaart kijken

Whitebox

Onze praktijk is aangesloten op de zgn Whitebox. Hiermee kunnen huisartsen op de huisartsenpost de belangrijkste gegevens uit uw patientendossier inzien. Dit systeem is veiliger dan het veelbesproken LSP, waarbij veel meer zorgverleners toegang hebben tot een veel groter deel van het dossier. Wij vinden dit een goede manier om de zorg voor patienten met chronische ziekten te verbeteren zonder dat hun privacy onnodig geschonden wordt. Deze inzage zal alleen plaatsvinden nadat u hiervoor toestemming hebt gegeven.
.
Voor meer informatie: Whitebox

Translate »
Call Now Button