Praktijkinformatie

Huisarts Kolenberg Amsterdam

De praktijk is elke werkdag geopend van 8.00 tot 17.00 uur. Vanaf 1 september 2021 is er op dinsdag en donderdag een avondspreekuur tot 19.00 uur.

Tussen 12.30 en 13.00 uur is de praktijk gesloten i.v.m. lunch en overleg. Voor spoedgevallen mag u altijd aanbellen.

Het spreekuur is volgens afspraak.

Over de praktijk

We proberen binnen de richtlijnen van het RIVM zoveel mogelijk “gewone” huisartsenzorg te leveren.

Wij houden daarbij rekening met de anderhalve meter afstand die we tot elkaar moeten houden. Ook zorgen we ervoor dat er niet teveel mensen tegelijkertijd in de praktijk aanwezig zijn. Daarom houden we de deur op slot en moet u aanbellen.

Daarnaast zullen wij u zoveel mogelijk telefonisch, via beeldbellen, of e-consulten proberen te helpen.

Mocht een lichamelijk onderzoek nodig zijn dan zullen we een afspraak inplannen op het spreekuur op de praktijk.

Er mogen niet meer dan drie mensen tegelijk in de wachtruimte zijn. Eventueel vragen wij u dus om buiten te wachten of een blokje om te gaan.

Kom zoveel mogelijk alléén naar het spreekuur.

Kom niet zonder afspraak naar de praktijk. Probeer altijd eerst te bellen.

Het is momenteel niet mogelijk om online een afspraak in te plannen.
.
Nieuwe huisarts

Mark de Koning komt ons team versterken. Wij heten hem hartelijk welkom. Ook met drie huisartsen willen wij persoonlijke zorg leveren en we streven ernaar om u in ieder geval voor dezelfde klacht bij dezelfde dokter in te plannen.

.
Opleidingspraktijk
We vinden het leuk en belangrijk om mee te werken aan de opleiding van weer nieuwe doktersassistenten en huisartsen. U zult daarom weleens een nieuw gezicht tegen komen in de praktijk.

Sinds september 2021 is er weer een huisarts in opleiding in de praktijk, haar naam is Eva Flens, zij doet het laatste jaar van de huisartsenopleiding bij ons.

Half november  2021 is er een nieuwe stagiaire doktersassistente haar naam is Debra Falusi en blijft ongeveer een jaar bij ons tot haar afstuderen.

.

Herhaalmedicatie

Een herhaalrecept kunt u op verschillende manieren aanvragen:
.
Via de het patiëntenportaal op deze site. Daarvoor moet U zich eerst eenmalig registreren bij de assistente. (met legitimatie aan de balie)
.
Of u belt de praktijklijn (020-3034750) en kiest optie 2: u wordt dan verbonden met de herhaalreceptenlijn. Hierop kunt u 24 uur per dag uw herhaalrecepten inspreken. U noemt uw naam, geboortedatum, de medicijnnaam en de sterkte en dosering en de apotheek waar u uw medicijn op wil halen. I.v.m. mogelijke vragen is het ook prettig als u een telefoonnummer noemt waarop we u kunnen bereiken. De medicijnen zijn in principe de volgende werkdag na 16.00 u op te halen bij de apotheek. Als de medicijnen bezorgd moeten worden, vermeld dit expliciet.
.
Tenslotte kunt u ook de assistente bellen op de praktijklijn (020-3034750, optie 3) en met haar uw herhaalmedicatie regelen.

Avond-, nacht- en weekenddienst

De waarneming ’s avonds, ’s nachts en in het weekend gebeurt door de Huisartsenpost, die naast de Eerste Hulp van het OLVG-West zit.
.
Iedere werkdag na 17.00 u en op zaterdag, zon- en feestdagen is de Huisartspost geopend. Voor de planning wordt u verzocht eerst te bellen voor een afspraak. Zorg dan dat U uw verzekeringsgegevens bij de hand hebt. Deze waarneming is alleen bedoeld voor dringende problemen die niet kunnen wachten tot de volgende werkdag.
Telefoonnummer: 088-0030600
.
Het adres van de Huisartsenpost is:
Huisartsenpost Amsterdam-West (op het terrein van het OLVG-West, naast de Eerste Hulp)
Jan Tooropstraat 164
1061 AE Amsterdam

Inschrijven als nieuwe patiënt

Ons verzorgingsgebied betreft de postcodes:

1053 tot de Bilderdijkstraat, 1054 tot de Overtoom/1e C.Huygensstraat,

1056, 1057 en 1058

Momenteel is de praktijk gesloten voor nieuwe patiënten. Partners, kinderen en huisgenoten van al ingeschreven patiënten kunnen zich nog wel aanmelden. Neem dan telefonisch contact op met de praktijkassistente.

 

.

Uitslagen

Voor uitslagen van laboratoriumonderzoeken en röntgenfoto’s het liefst voor 12:00 uur bellen. U kunt uw uitslagen ook zelf inzien via het patiëntenportaal op deze site. Daarvoor moet U zich eerst eenmalig registreren bij de assistente. (met legitimatie aan de balie)

Bereikbaarheid

De praktijk is bereikbaar met tram 17 en 7, bus 15, 18 en 247, uitstappen bij de halte Postjesweg of Willem Schoutenstraat. Vanaf de kruising met de Postjesweg is de afstand +/- 50 meter. Voor meer informatie kunt op de kaart kijken

Whitebox

Onze praktijk is aangesloten op de zgn Whitebox. Hiermee kunnen huisartsen op de huisartsenpost de belangrijkste gegevens uit uw patientendossier inzien. Dit systeem is veiliger dan het veelbesproken LSP, waarbij veel meer zorgverleners toegang hebben tot een veel groter deel van het dossier. Wij vinden dit een goede manier om de zorg voor patienten met chronische ziekten te verbeteren zonder dat hun privacy onnodig geschonden wordt. Deze inzage zal alleen plaatsvinden nadat u hiervoor toestemming hebt gegeven.
.
Voor meer informatie: Whitebox

Call Now Button
Translate »